Aap Noot Mies-kinderkleding

Wat mij direct opviel toen ik in contact kwam met Roos van Aap Noot Mies Kinderkleding was haar inzet, enthousiasme en liefde voor haar kleding en klanten. Aap Noot Mies Kinderkleding verkoopt 2e hands en outlet-kleding. Heel betaalbaar dus, en goed voor het milieu. Alle kleertjes krijgen namelijk een 2e of soms zelfs 3e leven! Ter inspiratie kreeg ik een heel leuk setje opgestuurd, een combinatie van nieuw en 2e hands. De 2e handskleding zag er nog prima uit, daar hoef je het dus niet voor te laten. Zo kun je, ook met een minder groot budget, je kindje toch in hippe merkkleding laten lopen. Zelf heb ik bijvoorbeeld al een leuk badpakje gespot! Helaas niet in de goeie maat van mijn dochter, maar er zitten dus echt leuke dingen tussen. En waar komt die naam nu eigenlijk vandaan? Roos is zelf helemaal gek van Hollandse spulletjes, rituelen enz. Leuk bedacht toch?

Namens Aap Noot Mies Kinderkleding mag ik een cadeaubon van 20 euro weggeven op Hip & Hot. Zodat je zelf eens tussen de 2e hands en outlet kleertjes kunt gaan neuzen, op zoek naar iets moois voor de komende zomer.Wat je hiervoor moet doen is via dit formulier doorgeven wat de zeer mooie uitspraak is die op de website te vinden is. Deze actie loopt tot 6 mei 2010.

Vorig artikelNoeks applicaties
Volgend artikelKiwikids vernieuwd!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in