Noeks applicaties

Op deze mooie 2e paasdag een blogje over vogeltjes. En dan geen vogeltjes die een ei leggen, maar vogeltjes die je op een shirt kunt strijken. Uit de collectie geweldig leuke strijkmotieven van Noeks. Ik ben al aan het fröbelen geweest met een shirtje voor mijn dochter en ga er straks nog eentje maken voor de baby (als we weten of het een jongen of een meisje is). Want hoewel ik echt niet handig ben met naald en draad: dit kan zelfs ik! Op een heel simpele manier een mooi resultaat. En goedkoop, want je koopt een shirtje bij de HEMA of de Zeeman in een leuk voorjaarskleurtje, kiest een geschikt strijkmotief op de site van Noeks en strijken maar! Naast de vogeltjes zag ik nog veel meer leuke strijkmotieven namelijk. Ook de appeltjes, het hertje en de uiltjes zien er lief uit.

Namens Noeks mag ik 5 gekleurde vogeltjes verloten. Wat ik graag wil weten is welke kleur vogel jij zou willen winnen en wat je er mee zou gaan doen. Je laat dat weten via dit formulier. Uit de leukste inzendingen kies ik rond 5 mei 5 winnaars. En daarna ga ik bevallen 🙂 (hoop ik).

Vorig artikelUSEM
Volgend artikelAap Noot Mies-kinderkleding
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Ik zou voor het blauwe of groene vogeltje gaan, en deze op een rompertje voor mijn zoontje strijken! Ik had toen hij net geboren was al eens het rode vogeltje van Noeks (toen was ie er nog niet in andere kleurtjes!), op een piepklein zwart rompertje gestreken, zo stoer! Inmiddels is hij bijna 10 maanden, en voor e komende zomer wil ik toch wel weer zo’n leuke romper maken!

  2. Ik vind deze zo leuk, en mijn mama maakt nu ook rokjes en shirtjes voor mij. Als ik win, kan het mooi op mijn nieuwe shirt.Alle kleuren zijn leuk.
    Ik hoop dat ik win.
    Groetjes Romy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in