Musthave, de adventskalender van de Bodyshop

Ben je nog niet zo heel erg goed bekend met de Bodyshop? Maar ben je wel nieuwsgierig naar de producten? Doe jezelf dan zo’n super adventskalender cadeau! Je vindt er een groot aantal van de artikelen in waar de Bodyshop bekend om staat. Maar dan in mini-versie!

De gein van een adventskalender is natuurlijk dat je elke dag een vakje mag openmaken. Officieel begint de adventsperiode vier zondagen voor Kerstmis, dit jaar is dat dus zondag 3 december.

Nou vergt dat elke dag een vakjes openmaken voor kinderen al best wel wat spanning, maar geloof me, voor volwassenen is het ook best een uitdaging. Maar, lucky me, voor de foto’s en het op tijd kunnen publiceren van de post heb ik alles tegelijk open gemaakt.

Dit is de box nog helemaal intact
Opengeklapt zie je dit en zie je ook de nummertjes. Ik heb er stiekem hier al een paar open gemaakt

En dit zit er allemaal in! Wat fijne douchegels, bodylotion, oog make-up remover, drie zeepjes, lipbalsem en nog veel meer fijne artikelen van de Bodyshop. Wil je er ook eentje hebben? Er zijn drie versies die variëren in prijs van 55 tot 99 Euro.

 

Vorig artikel5 tips om je huis verkoopklaar te maken
Volgend artikelMaak jouw woning winterproof
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in