Aftellen naar een sprankelende Kerst met een adventskalender

Body ShopWeet je nog die leuke adventskalenders van vroeger? Iedere dag mocht je een vakje openmaken tot aan Kerstmis. Achter ieder vakje zat dan meestal een chocolaatje verborgen.  Vorig jaar zocht ik al uit waar die adventstraditie vandaan komt. Tegenwoordig is er zoveel meer keuze dan een chocoladeverrassing. Om te kopen voor jezelf (bijvoorbeeld die van de Body Shop, alleen in de winkels te koop) cadeau te geven of zelf te maken. Laat je inspireren door Pinterest of Welke.nl. De dagen tot Kerstmis aftellen op een bijzondere manier kan met deze originele adventskalenders.

Aftellen naar een sprankelende Kerst met een adventskalender

Ieder jaar komen er weer nieuwe adventskalenders op de markt, de één nog duurder en gekker dan de anderen. In allerlei thema’s, maar je kunt ook een houten adventskalender kopen die je jaar in jaar uit kunt gebruiken. Wij hebben er zo eentje, ik koop daar ieder jaar kleine spulletjes en snoepjes voor en dat vinden de kinderen heel erg leuk. In deze blog een aantal tips voor het aftellen naar een sprankelende Kerst met een adventskalender.

Notenkraker thema

Verwen je dochter met deze geweldige adventskalender met Notenkraker-thema. In het juwelendoosje zitten onder 24 luikjes een zilveren armbandje en 23 bedeltjes verborgen. Verkrijgbaar bij Piece of Make (leuke webshop!) in Nederland (maar momenteel uitverkocht en in het buitenland bij The Nutcracker).

Lego bouwt een betere wereld

‘Building a better world’, is de slogan van Lego en natuurlijk ook een mooie kerstgedachte. Daarom voor de jongens de Lego City adventskalender en voor de meisjes die van Lego Friends.

Een koffertje vol cadeautjes

In dit koffertje vind je alles wat nodig is om 24 kleine cadeautjes te verpakken. Het is gevuld met onder andere zakjes, stickers, koorden, labels en miniknijpertjes. Ik vond zelf de cadeautip voor een extra bedtijdverhaaltje erg leuk. Een navulling is ook verkrijgbaar voor broertjes en zusjes of voor volgend jaar.

Ook het Kruidvat heeft een grappige met boekjes (heel betaalbaar!).

adventskalender piece of make

Vorig artikelEen warme buik door een warme kruik
Volgend artikelDe allerleukste Sinterklaasboeken!
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in