Leuke activiteiten om te doen in de herfst: een herfstbucketlist!

Leuke activiteiten om te doen in de herfst een herfstbucketlist!De herfst staat weer voor de deur, van 21 september tot 21 december dompelen we ons onder in het echte herfstgevoel. Om eerlijk te zijn heb ik er altijd wat moeite mee om afscheid te nemen van de zomer. Toch, als ik eenmaal de herfstdecoratie tevoorschijn tover,  dan komt het knusse gevoel dat hoort bij de herfst vanzelf. Kaarsjes aan, pumpkin chai latte maken, met een dekentje en een boek op de bank. Ik hou er eigenlijk best wel van. In deze herfst blog deel ik leuke activiteiten om te doen in de herfst: een herfstbucketlist! Met of zonder kinderen. Je kunt deze herfstbucketlist activiteit voor activiteit afwerken, zodat je het echte herfstgevoel kunt beleven en zal genieten van dit kleurrijke seizoen. 

Lees ook: Een kickstart voor de herfst, zo houd je je immuunsytsteem op peil

Leuke activiteiten om te doen in de herfst: een herfstbucketlist!

Over een aantal herfstactiviteiten heb ik al blogs geschreven de afgelopen jaren. Als dat zo is, vind je een doorklik-link met uitgebreidere informatie. Je kunt de blog uitprinten en op de koelkast hangen, zodat je alle activiteiten kunt doorstrepen als je ze gedaan hebt. Of je kunt een aantal activiteiten op kaartjes schrijven en ze in een pot doen, om zo elke keer als je een activiteit zoekt je kind een kaartje te laten trekken uit de herfstactiviteitenpot. 

juut pompoenen

Koken

Kastanje pesto, een recept voor bij brood of groenten

Buitenactiviteiten

paddestoelen bos

Binnenactiviteiten

kabouters drinken kabouterthee

Ik hoop dat je veel plezier hebt van deze lijst met leuke activiteiten om te doen in de herfst en zo enorm zult genieten van dit seizoen vol geur en kleur! Je vindt hier leuke activiteiten om te doen in de winter: een winterbucketlist!

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #400
Volgend artikelWat is beter? Een stacaravan of een chaletbouw
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in