Aldanex supercrème voor luieruitslag

aldanex zalfKunnen jullie je het drama nog herinneren dat zich voltrok toen we op terugreis waren vanuit Corsica? Hoe we door de harde wind en zware deining allemaal kotsmisselijk op de bedden lagen in de hut van de boot en Sterre er met een harde klap uitgelanceerd werd om met haar neus op een ijzeren rand te vallen? Haar hele neus lag open en ze moest aan boord door een scheepsarts gehecht. Oh wat heb ik gehuild die nacht. Het mooie neusje van mijn kind, voorgoed verminkt. Zo dacht ik daar tenminste toen over.

Gelukkig konden we in Nederland snel in het ziekenhuis terecht bij de plastisch chirurg die ons geruststelde dat het heus mooi zou helen. Een klein beetje gerustgesteld was ik, en ik vond het fijn dat we een recept kregen voor siliconencrème. Het enige middeltje wat wetenschappelijk bewezen zou werken om littekens mooi te laten helen.

Toen ik dus een bericht ontving over Aldanex, een vernieuwende crème ter voorkoming en genezing van luieruitslag bij babytjes, op basis van siliconen, was ik meteen enthousiast. Ik heb met eigen ogen gezien hoe prachtig het litteken van Sterre geworden is na gebruik van siliconengel. Dus het is zeker weten iets dat werkt.

Informatie

Nieuwe zalf Aldanex beschermt babyhuid en voorkomt luieruitslag. Urine en ontlasting bevatten agressieve stoffen. Op de kwetsbare babyhuid veroorzaken deze luieruitslag, met als gevolg daarvan een huilende baby en slapeloze nachten voor baby en ouders. Aldanex beschermt de huid met een dunne silicone laag, waardoor de huid zich kan herstellen en genezen. Het vocht wordt afgestoten naar de luier. Bij besmetting met een schimmel kan Aldanex ook over het antischimmel-middel worden toegepast. Aldanex bevat geen stoffen die in de huid trekken en het hecht veel beter ten opzichte van andere zalven. Daardoor wordt het product niet ‘weggespoeld’ door nieuwe urine of ontlasting. Door de goede kleefkracht blijft de beschermende laag ook veel langer zitten, hoeveel de baby ook beweegt. Aldanex kan ook zonder afdekking worden gebruikt, zonder risico voor vlekken in kleding en beddengoed. De zalf trekt niet in de luier, waardoor deze het absorberend vermogen behoudt. Aldanex is gemakkelijk aan te brengen op een droge of vochtige huid, is ongeparfumeerd en eenvoudig te verwijderen met warm water. Het voorkomt het beschadigen door boenen van de (over)gevoelige babyhuid. En, last but not least, Aldanex is geen zinkzalf en bevat geen hormonen, en daarmee dus ook geen schadelijke stoffen die in het babyhuidje kunnen indringen.

Mijn ervaring

Ik moest eerst wel even wennen aan de creme. Hij is namelijk enorm plakkerig. Dat heeft natuurlijk een functie, want de kleefkracht zorgt ervoor dat het lang blijft zitten en het niet in de luier trekt. Dat klopt allemaal, en de rode billetjes verdwenen ook als sneeuw voor de zon. Die plakkerigheid vond ik in het begin wel echt heel vervelend. Het blijft namelijk ook aan je vingers plakken enzo. Die moet je daarna even goed met warm water wassen. Toen ik er eenmaal aan gewend was viel het me minder op. En ondanks dat het vrij plakkerig is, denk ik dat het voor je kindje heel fijn is dat het goed blijft zitten en er niet opnieuw urine of ontlasting kan gaan irriteren, wat bij gewone crèmes natuurlijk wel snel gebeurt.

Ook proberen?

Wij zoeken 3 testers voor Aldanex. Je krijgt dan een tube opgestuurd die je een periode bij je babytje mag uitproberen. Na een paar weken benaderen we je om een kort stukje te vertellen over hoe de crème is bevallen. Dit verwerken wij dan weer in een blog.

Heb je interesse? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en geef aan waarom jij deze crème tegen luieruitslag zou willen uitproberen.

plakkerig door siliconen

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelGeef jij wel eens een complimentje?
  Volgend artikelWeke delen reuma en je liefdesleven
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  3 REACTIES

  1. Tijden het lezen van de ingrediënten schrok ik van de hoeveelheid chemische bestanddelen en ben ik een alternatief gaan zoeken voor een natuurlijke billenzalf… Gebruik al met heel veel tevredenheid een volledig natuurlijke billenzalf voor mijn kleine.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in