Yoomi fles

Een nieuwe gadget op baby gebied is beschikbaar via iMama.nl. Zij haalde deze award winnende babyfles naar Nederland. Het principe is als volgt: Het Yoomi systeem bestaat uit een gepatenteerde babyfles (BPA free en anti-darmkramp), een speen met speciale tepelvorm en een verwarmer. De verwarmer brengt met 1 druk op de knop, in 60 seconden de voeding op de exact juiste temperatuur zoals borstvoeding. De Yoomi verwarmer dient voor gebruik gekookt te worden om op te laden. Na het koken plaats je de verwarmer terug in de fles en laat je deze afkoelen. Je kunt de verwarmer dagen, weken of maanden van te voren koken, hij is klaar wanneer jij er klaar voor bent. Zodra je je baby wilt voeden, vul je de Yoomi fles met voeding, druk je op de knop en binnen 60 seconden is de verwarmer klaar voor gebruik. Je houdt de fles op zijn kop zodat de melk langs de kanalen van de verwarmer kan stromen. Vervolgens komt er aangenaam warme melk in de flessenspeen. Het is onmogelijk om te warme voeding klaar te maken (de verwarmer wordt warm maar niet heet) het systeem is 100% veilig!

Kijk, ik blijf natuurlijk nog steeds gewoon het liefste borstvoeding live geven. Maar, vanaf half augustus moet ik weer aan het werk en ben ik 2 hele dagen de hort op. Lenthe krijgt dan flesjes borstvoeding, en voor papa is dit systeem dus reuze handig als ie een keer met haar op pad wil! Briljante uitvinding dus!

Vorig artikelSpeelnatuur Tiengemeten
Volgend artikelKinderfactory haarclipjes
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in