Amaroo

Voor leuke, hippe dingen kijk je natuurlijk op Hip & Hot. Maar het kan ook handig zijn om eens een kijkje te nemen op Amaroo.nl. Hier vind je namelijk de nieuwste musthaves van de leukste merken verzameld. Al deze producten komen uit webshops die precies weten wat écht leuk is. Deze producten zijn onderverdeeld in de categorieën: Fashion, Accessoires, Kids & baby, Living, Gifts en Kunst, kaartjes en schrijfwaren. Van ieder merk vind je een selectie van de leukste producten. Wil je meer producten zien van dat merk, of wil je het artikel gewoon meteen kopen? Dat kan. Eén klik en je bent op de website van de webshop die het product aanbiedt. Wil je daarna nog meer zien van het merk? Dan vind je op Amaroo.nl ook nog tips van shops die het merk ook verkopen. Wanneer je je aanmeldt bij Amaroo.nl, word je ééns per maand op de hoogte gehouden van leuke winacties, nieuwe producten en leuke nieuwtjes over webshops waar je blij van wordt!

En hoera, ook Amaroo.nl heeft een superleuke actie voor de Hip & Hot lezers verzonnen. Je kunt namelijk een cadeaubon ter waarde van 25 euro winnen, te besteden bij één van de deelnemende winkels. Wat een feest, want er is zoveel leuks te zien! Hier hoef je dus niet over na te denken: gewoon meedoen! Laat via dit formulier weten hoeveel producten er op dit moment op de homepage staan. Uit de goede inzendingen wordt over een maand een winnaar getrokken. En misschien ben jij dat wel… Deze actie loopt tot 4 juli 2010.

Vorig artikelVakantieklets
Volgend artikelWendysign
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in