4KidsNL verkleedkleren

schoenzilverEen tijdje terug hadden we al eens zo’n leuke site met verkleedkleren, alleen moest je die dan wel vanuit Australië laten komen. Recent kwam ik er achter dat zoiets in Nederland natuurlijk ook gewoon bestaat. Dus, heb je binnenkort nog een verkleedpartijtje voor je kind en ben je zelf niet zo creatief? Dan moet je bij 4KidsNL zijn. Je kunt er ook gewoon shoppen om de verkleedkist bij te vullen, kinderen kunnen immers uren zoet zijn met verkleedspelletjes. Wil je zoon verkleed als Piet Piraat of je dochter als K3? Hier kan het allemaal.

piet piraat

Aansluitend op de actie van de Spaanse Jurk, kun je hier bijpassende Flamenco schoentjes nu met 2 euro korting bestellen. Om de outfit helemaal af te maken zeg maar. En die zilveren en gouden schoentjes staan trouwens ook hartstikke hip onder een prachtige prinsessenjurk hoor! De kortingscode die je moet doorgeven is hiphot02, deze is geldig tot 17 oktober 2009.

Jurkfleur4kids

Vorig artikelEen Nieuw Avontuur
Volgend artikelBuggy Weights
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Leuk! Ken je ook de nederlandse site voor FLO, die zelf op bestelling verkleedkleren naait? Heel betaalbaar http://www.flo4you.nl/
    Ik werk in de BSO en we hebben regelmatig dingen besteld zoals pietenpakken en prinsessenjurkjes die heeeeel lang meegaan (ik koop ook wel eens iets kant en klaars maar dat scheurt altijd snel, is niet voor dagelijks gebruik door vele kinderen maar meer voor een keertje carnaval)
    Groetjes, Sabine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in