4KidsNL verkleedkleren

schoenzilverEen tijdje terug hadden we al eens zo’n leuke site met verkleedkleren, alleen moest je die dan wel vanuit Australië laten komen. Recent kwam ik er achter dat zoiets in Nederland natuurlijk ook gewoon bestaat. Dus, heb je binnenkort nog een verkleedpartijtje voor je kind en ben je zelf niet zo creatief? Dan moet je bij 4KidsNL zijn. Ook heel handig voor de carnaval of een feestje op school natuurlijk. 

Lees ook: Leuke verkleedkleren voor carnaval

4KidsNL verkleedkleren

Je kunt er ook gewoon shoppen om de verkleedkist bij te vullen, kinderen kunnen immers uren zoet zijn met verkleedspelletjes. Wil je zoon verkleed als Piet Piraat of je dochter als K3? Hier kan het allemaal. Ik zag ook een tof zeemeerminpak en naast verkleedkleren verkopen ze bij 4KidsNL verkleedkleren ook enorm veel leuke rugzakken zag ik! 

piet piraat

Vorig artikelTulpjes
Volgend artikelLolaloo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Leuk! Ken je ook de nederlandse site voor FLO, die zelf op bestelling verkleedkleren naait? Heel betaalbaar http://www.flo4you.nl/
    Ik werk in de BSO en we hebben regelmatig dingen besteld zoals pietenpakken en prinsessenjurkjes die heeeeel lang meegaan (ik koop ook wel eens iets kant en klaars maar dat scheurt altijd snel, is niet voor dagelijks gebruik door vele kinderen maar meer voor een keertje carnaval)
    Groetjes, Sabine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in