Het hippe tasje dat je altijd bij je hebt

opvouwbare tas loqiSinds januari zijn plastic tasjes gratis meegeven verboden in Nederland. Uit milieuoverwegingen. Kopen mag nog wel, voor 50 cent loop je gewoon met een plastic tas naar buiten.

Daar kun je natuurlijk van alles van vinden. Ik vind er namelijk ook iets van. Alleen gaat daar deze blog niet over. Deze blog gaat over het hippe tasje dat je altijd bij je hebt. Het past namelijk in een über klein tasje en zo past het weer perfect in je handtas.

Nooit meer zonder tas bij de kassa

Ik heb 3 van dit soort tasjes in mijn handtas zitten. Ze wegen niks, nemen amper ruimte in beslag maar zijn ontzettend handig. Als ik boodschappen doe en ik ben een tas vergeten mee te nemen, dan heb ik altijd zo’n tof tasje van Loqi bij me. Ze zijn veel groter dan je denkt, er kan echt een heleboel in. Zo sta ik nooit meer zonder tas bij de kassa. Ik hoef dus geen geld meer te besteden aan de aankoop van een plastic tas.

loqi de opvouwbare tas loqi hippe tassen opvouwbare tassen loqi loqi handige opvouwbare tassen

Milieu

Met de opvouwbare tasjes van Loqi ben je wèl milieuvriendelijk bezig. Je hoeft namelijk geen plastic tas meer te kopen. Stop ze in je handtas of gooi ze onderin de kinderwagen. Het is handig om er meer dan één aan te schaffen, want met twee kun je nog meer boodschappen ineens vervoeren en het is ook handig om er bijvoorbeeld eentje in de auto te leggen, in de kinderwagen, in je handtas en in je fietstas. Zo zit je nooit zonder! Ze zijn lekker groot, stevig en je doet er lang mee. Duurzaam dus! En bovendien modieus. Opgevouwen zijn ze trouwens lekker klein, passen perfect in je handtas.

Loqi

De tasjes van Loqi zijn er in allerlei hippe patroontjes. Ik heb een versie met watermeloenen, vogels (de museumversie) en bloemen. De eerste heb ik via Nowastedesign, waar je ze online kunt kopen. De laatste met de bloemen kocht ik toevallig in Berlijn, maar Nowastedesign heeft ‘m genoeg leuke prints.

Ook hebben? Nowastedesign heeft alle leuke patroontjes! Welke vind jij het leukste?

opgevouwen loqitas
Zo ziet de opvouwbare Loqi tas er dus opgevouwen uit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here