Wendysign

Ik weet niet meer precies wanneer ik de kaarten van Wendysign voor het eerst zag. Maar ik vond ze direct leuk. Stuk voor stuk kleine schilderijtjes. Zoveel op te zien! Van die leuke kleine details die je net even wat langer naar zo’n kaart laten kijken dan naar anderen. En die achterkant…zo uniek! Zulke achterkanten vind je niet vaak op gewone ansichtkaarten. Nu liep ik juist met het plan in mijn hoofd om voor Hip & Hot en de Mommy Measure leuke ansichtkaarten te laten ontwerpen. Dus niet vol reclame, maar echt leuke kaarten die mensen ook naar elkaar zouden kunnen opsturen. Om als extraatje mee te sturen na het winnen van een actie of na het plaatsen van een bestelling. Ik besloot Wendy eens te vragen. Ook daar maakte ze iets prachtigs van, sommige lezers van Hip & Hot (die al eens iets gewonnen hebben) weten dat al. Zij hebben namelijk kaartjes ontvangen. Maar goed, Wendy kreeg zoveel enthousiaste reacties op haar kaarten, dat ze besloot ze online te gaan verkopen. Haar webwinkeltje was geboren! Hier kun je dus die prachtige kaartjes, geschikt voor diverse gelegenheden èn met bijzondere achterkant bestellen. Tevens verkoopt ze er leuke stickersets, ook in haar eigen, leuke stijl. Ik durf te wedden: als je zo’n kaartje stuurt naar familie of vrienden, verdwijnt het niet na verloop van tijd in de prullenbak. Ze zijn namelijk het inlijsten waard!

Voor Hip & Hot stelt Wendysign 2 setjes kaarten en 2 setjes stickers beschikbaar voor de winactie. Het enige dat je hoeft te doen om hier kans op te maken is ons via dit formulier laten weten wat jij de leukste kaart vindt van Wendysyig èn wat je het liefste zou winnen: een setje kaarten of een setje stickers. Wie weet mag ik jou over een poosje wel heel blij maken! Deze actie loopt tot 5 juli 2010.

Vorig artikelAmaroo
Volgend artikelLittle Tulip
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Geweldige kaarten, uniek in z’n soort.
    Kinderen blijven kijken naar alle details, leuk om dat te zien!
    Erg orgineel in Wendystyle!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in