ZaZa for kids

Ik had er eerder vanaf moeten weten. Van het bestaan van ZaZa for kids. Een webshop gespecialiseerd in beddegoed voor baby’s en kinderen. Leuke kleuren, verschillende thema’s, voor jong en oud en voor meisje of jongen. Toen onze hipenhot-dochter geboren werd en wij haar de naam Sterre gaven, vonden wij het leuk dit in haar kamertje terug te laten komen. Zo naaide mijn schoonmoeder sterretjes op haar lakentje en op de klamboe die we kochten. Hadden we eerder geweten van ZaZa for kids, dan hadden we daar op zeker die geweldig lieve knisperdoekjes met ster, de speendoekjes, de sterrenlintjes en mobiel gekocht. En ik weet, voor de baby die in mijn buik groeit ga ik toch echt nog eens neuzen bij ZaZa for kids. Want ook de lakentjes met dieren zijn enorm leuk bijvoorbeeld! En wie weet vind ik er voor het grote bed van dochterlief wel een leuke dekbedhoes in de stijl van haar nieuwe kamertje? Voor iedereen die op zoek is naar hip beddegoed voor de kids: ga gauw kijken in de ZaZa for kidsshop!

En voor alle papa’s en mama’s die hun kindje Sterre willen gaan noemen of hebben genoemd, maar ook iedereen die zo’n vrolijke gekleurde sterren-mobiel gewoon hartstikke leuk vindt is er goed nieuws! Je kunt deze namelijk winnen hier op Hip & Hot! Je moet er alleen wel iets voor doen. Kijk op de site van ZaZa for kids hoeveel verschillende lakentjes met geborduurde dieren er in de collectie zijn, welk dier jij het leukste vindt en waarom. Dit alles geef je natuurlijk door via dit formulier en wie weet mag jij deze hippe mobiel dan straks in de baby/kinderkamer ophangen of aan iemand cadeau geven die er heel blij mee gaat zijn! Deze actie loopt tot 10 februari 2010.

Vorig artikelLieve Beebie
Volgend artikelAnita’s Knuusterwaark
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in