Blauw Roze Geboortekaartjes

Ik hoef niet meer op zoek naar een geboortekaartje. De baby is uit de buik en de (zelfontworpen) kaartjes zijn allang verstuurd. Maar, aan mijn statistieken kan ik zien dat er toch veel gezocht wordt naar leuke en hippe geboortekaartjes. Ik ga dus onverminderd door met het delen van mijn vondsten op dit gebied, het wordt al een hele database zo. Vandaag breng ik Blauw Roze Geboortekaartjes bij jullie onder de aandacht. Zij ontwerpen vrolijke en nostalgische geboorte- en ansichtkaartjes. Afbeeldingen van ouderwetse plaatjes zoals paarden, luchtballonnen, stoere auto’s, tractors, vlinders en nog veel meer. Voor wie van nostalgische en feestelijk houdt, een hele goede keus!

Namens Blauw Roze Geboortekaartjes mag ik een setje leuke ansichtkaarten weggeven. Als je daar kans op wilt maken horen wij graag via dit formulier wat de prijs is van dit setje ansichtkaarten in de webwinkel. Deze actie duurt tot 23 augustus 2010.

Vorig artikelPuck Unlimited
Volgend artikelKiddokek
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in