Leuke Valentijnskaarten

Het is weer bijna Valentijnsdag. Nog een maandje. En hoewel natuurlijk niemand er aan doet, is het wel heel leuk om iets te krijgen, toch? Op Hip & Hot zullen de komende weken verscheidende Valentijnsacties zijn, waarbij je leuke ideetjes kunt op doen om je geliefde mee te verrassen en regelmatig zelfs een leuk cadeautje kunt winnen om direct naar je (geheime) liefde te laten sturen voor Valentijnsdag. De acties zullen dus ook niet allemaal 1 maand lopen, want je presentje moet natuurlijk wel op tijd bezorgd worden! Vandaag dus de aftrap van deze Valentijnsserie, en dat doen we met de bijzondere webshop PSikhouvanjou. Niet geheel onbekend op Hip & Hot, maar ze hebben ook zoveel leuke spulletjes dat ze bijzonder genoeg zijn om er nog eens een stukje aan te besteden. In kader van Valentijnsdag ben ik er natuurlijk op zoek gegaan naar hippe hartjesartikelen, en natuurlijk vond ik ze. Een lief hartjesportemonneetje bijvoorbeeld, dat is toch enig om bij je partner in zijn tas te verstoppen op 14 februari? Met wat muntjes erin om een leuke bloemetje te kopen bijvoorbeeld? Of die hartjesmobiel, ook al zo schattig. Leuk om je huis mee te versieren tijdens de aanloop naar Valentijnsdag. Ik hou daar wel van. En tot slot verkopen ze natuurlijk ook heuse Valentijnskaarten. En dan niet van die gewone, nee, alles in de shop van PSikhouvanjou is bijzonder, dus óók de Valentijnskaarten!

En natuurlijk heeft PSikhouvanjou een leuke, toepasselijke actie voor de Hip & Hot lezers. Wie nu zo’n leuke Valentijnskaart bestelt mag deze gratis en voor niks laten opsturen naar zijn of haar geliefde. (met een leuke tekst natuurlijk). Als dat geen service is? En een leuke kaarten dat het zijn! Daarmee kun je de liefde op zeker weer een nieuwe boost geven, zelfs als dat helemaal niet nodig is. Deze actie loopt tot 14 februari 2010.

Vorig artikelAnita’s Knuusterwaark
Volgend artikel2Bling parfum voor Valentijnsdag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in