Sinterklaas in de stad

Het is alweer een week geleden dat de Sint is aangekomen in Nederland. Gelukkig heeft de goedheiligman een dak boven zijn hoofd tijdens het verblijf in ons landje. Zijn huis staat natuurlijk in de eerste Nederlandse virtuele stad. In deze stad zijn een heleboel kleine, bijzondere winkels en bedrijven gevestigd, waar je heel goed terecht kan voor al je sinterklaas inkopen.

Voor de kinderen valt er in de stad ook wat te beleven. Sinterklaas heeft namelijk dringend hulp nodig en roept alle kids op hem te helpen! De code om de schatkamer vol met cadeaus in te komen is gestolen door de stoute piet en nu kan Sinterklaas de schatkamer niet in! Kinderen die de sint helpen om de code te vinden maken kans een leuk presentje te winnen. Er zijn enkele mooie prijzen beschikbaar gesteld door winkeliers van stad. Meedoen? Dat kan hier.

Vorig artikelKlaar voor Sinterklaas met Hema
Volgend artikelAnkepanke-leuks
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in