Kleur-en zoekboek: mijn geheime tuin

voorkant mijn geheime tuinMet de post kwam een verrassing. Al even geleden, vlak voor dat ik aan mijn knie werd geopereerd. Sandra, van Hipgemaakt.nl stuurde mij het bijzondere kleurboek “mijn geheime tuin” op. Niet voor mijn kinderen dit keer, maar helemaal voor mijzelf alleen. Ze wist namelijk, dat ik de komende weken veel zou moeten zitten. Ik was verrast door deze lieve post. En nog meer door het mooie kleurboek. Wat een pareltje! Er staan zoveel mooie platen in, dat je er zeker een jaar mee bezig bent om het allemaal mooi te kleuren. Veel pagina’s hebben ook een opdracht. Je kunt plaatjes zoeken. Of je moet iets afmaken. Erbij tekenen. Je ontdekt steeds weer iets nieuws. Voor jonge kinderen is dit nog te moeilijk, maar voor kinderen vanaf een jaar of 10 is het leuk. Ouder ook nog. Sommige pubers vinden het heerlijk om te kleuren, ze komen er helemaal van tot rust. Ik zelf ook. Kleuren vind ik fijn. Even verstand op nul. Aan tafel, waar de kinderen ook samen kleuren. Kopje thee erbij, muziekje op. Al is het maar een half uurtje. Er is niets zo effectief om te ontspannen als kleuren.

bloemenzee kleurboek

Wil jij ook eens proberen welk ontspannend effect dit schitterende kleurboek op je kan hebben? Het is echt de moeite waard. Je koopt het in de webshop van Hipgemaakt voor €10,90. Het is leuk om cadeau te doen!

kleurboek

Vorig artikelSinterklaasactie op Facebook
Volgend artikelMevrouw Emmer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in