Aroundkidz

Bij Aroundkidz kan je sinds begin 2012 terecht voor allerlei vernieuwde en praktische producten voor jou en je kind. Een website voor bij je favorieten dus!

En dat komt even goed uit, want het is me sinds de scholen weer zijn begonnen, al weer een paar keer overkomen dat de kleinste thuiskwam met een natte en plakkerige tas. Toch die beker weer gelekt!  Gelukkig heeft Aroundkidz hier een oplossing voor. Zij verkopen een niet lekkende en morsvrije beker.  Je zet de beker aan je mond, drukt met je vingers op de knop en drinken maar! De beker is verkrijgbaar in 7 hippe kleuren en geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Sinds kort zijn ook enkele van de superhandige tassen van Flinck verkrijgbaar bij  Aroundkidz,  zoals een vouw-luiertas. Heel leuk om te zien maar ook praktisch ingedeeld. Bij het verschonen vouw je de tas uit en je ziet in een oogopslag waar alles ligt. Je baby ligt lekker comfortabel en heeft zo weer snel schone billetjes!

Namens Aroundkidz mogen wij een drinkbeker weggeven. Geef via dit formulier antwoord op de vraag ‘hoe heet het systeem wat de drinkbeker lekvrij maakt’? De winnaar mag een beker naar keuze uitzoeken. Deze actie loopt tot 25 oktober 2012.

Vorig artikelHandige broodtrommel
Volgend artikelXOXOshop
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in