Stoer & Sterk overalls

Stoer & Sterk overallsWe zitten er elke week weer klaar voor hoor, Boer Zoekt Vrouw. Hoewel intussen best een beetje uitgekauwd format, blijf ik het leuk vinden. Vorig seizoen deed een broer van een buurvrouw mee, dit jaar helaas geen bekenden. Maar leuk blijft het. Dat boerenleven trekt ook. Niet dat ik zelf het boerenleven ambieer, maar ik heb wel enorm respect voor boeren gekregen sinds het programma. Bovendien is het heerlijk om te rommelen op zo’n boerderij, we hebben dat toevallig net gedaan bij FarmCamps. Lekker vies worden tijdens het buiten spelen, wat ook kan met de Stoer & Sterk overalls.

Lees ook: Koe & Boe

Stoer & Sterk overalls

Want van buitenspelen word je vies. Niet alleen op de boerderij, kinderen worden sowieso snel vies als ze lekker aan het spelen zijn. En dat moet ook kunnen, vind ik. Soms wel zonde van de mooie kleren. Daarom is een overall van Stoer & Sterk ideaal. Hang ze bij de buitendeur en spreek met de kinderen af dat ze zich er in hijsen zodra ze gaan buitenspelen. Gewoon over de goeie kleren heen, dat kan, zeker in de herfst en winter, makkeijk. De overalls zijn er in vele hippe kleurtjes, waardoor ze lekker opvallen en supervrolijk zijn.

Stoer & Sterk overalls hooibaal

Vorig artikelStuur eens een kaartje
Volgend artikelStudioblomm
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in