Stoer & Sterk overalls

We zitten er elke week weer klaar voor hoor, Boer Zoekt Vrouw. Hoewel intussen best een beetje uitgekauwd format, blijf ik het leuk vinden. Vorig seizoen deed een broer van een buurvrouw mee, dit jaar helaas geen bekenden. Maar leuk blijft het. Dat boerenleven trekt ook. Niet dat ik zelf het boerenleven ambieer, maar ik heb wel enorm respect voor boeren gekregen sinds het programma. Bovendien is het heerlijk om te rommelen op zo’n boerderij, we hebben dat toevallig net gedaan bij FarmCamps. Maar goed, je wordt er wel snel vies. Niet alleen op de boerderij, kinderen worden sowieso snel vies als ze lekker aan het spelen zijn. En dat moet ook kunnen, vind ik. Soms wel zonde van de mooie kleren. Daarom is een overall van Stoer & Sterk ideaal. Hang ze bij de buitendeur en spreek met de kinderen af dat ze zich er in hijsen zodra ze gaan buitenspelen. Gewoon over de goeie kleren heen, dat kan, zeker in de herfst en winter, makkeijk. De overalls zijn er in vele hippe kleurtjes, waardoor ze lekker opvallen en supervrolijk zijn.

Namens Stoer & Sterk mogen we 2 overalls weggeven! Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten in welke hippe kleuren de kinderoveralls beschikbaar zijn en wie weet krijg jij er dan straks eentje thuisgestuurd. Deze actie loopt tot 9 oktober 2012.

Vorig artikelStuur eens een kaartje
Volgend artikelStudioblomm
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in