As time goes by, I love you more…

Dames opgelet! Of je nu getrouwd bent of niet, de meeste stellen vieren ieder jaar hun jubileum. In het begin is het nog wel makkelijk om iets origineels te verzinnen, maar dat wordt met het jaar moeilijker. Ik kom vaak niet verder dan lekker ergens samen eten als verrassing ofzo. Maar, nu verzon ik laatst iets dat heel bruikbaar is voor ieder stel! En ik wil jullie deze leuke tip niet onthouden.

As time goes by, I love you more…

Ik kwam namelijk de quote “As time goes by, I love you more” ergens tegen. Vanuit deze zin ging ik verder denken: time, tijd, jaren, klokken, horloges… Een horloge! Mannen kunnen altijd wel een horloge gebruiken. Ik combineer ook graag verschillende outfits met een bijpassend klokje, dus waarom zou dat voor de modebewuste man eigenlijk niet gelden? Een horloge is dus eigenlijk altijd goed, ook al heeft hij er al eentje. Met een kaartje erbij met de zin “as time goes by, I love you more” heb je het perfecte jubileumcadeau te pakken!

Leuke herenhorloges

En waar ga je die herenhorloges dan scoren? Ik ben online fan van de webwinkel horloge.nl. Ik ben daar voor mezelf ook al vaak geslaagd, maar voor mannen hebben ze eveneens veel uitzoek in elke prijsklasse. Kies je voor sportief of stoer, stijlvol of klassiek, voor elk type man hebben ze wel iets.

Mijn favorieten

De horloges die het beste bij mijn wederhelft passen zijn de wat stoerdere en mannelijke horloges, ik heb een paar favorieten van mij op een rij gezet. Deze van Timberland vind ik bijvoorbeeld heel mooi, en ook een fijne prijs. Iets duurder, maar wel verpakt in een mooi doosje en 2 kleuren bandjes is deze van Timex. Tot slot vind ik deze van Victorino prachtig, maar oei, wel flink aan de prijs!

Hoe lang zijn jullie al samen? En wat is het meest originele cadeau dat je ooit gaf voor een jubileum?

 

Vorig artikelDe eerste speelgoedtips voor de feestdagen
Volgend artikelHoe je eenvoudig flink kunt besparen met licht
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in