Babykleding in zwart-wit, hot or not?

Oké, ik geef het eerlijk toe. De luiers, buggy’s en spuugdoekjes ben ik allang ontgroeid, maar toch kan ik het niet laten om af en toe eens rond te neuzen op een site met leuke baby spulletjes. Ik blijf het gewoon ontzettend schattig vinden. Neem nou Babywinkel Zwart Wit. Een originele shop waar je de allerleukste babykleding & babykameraccessoires in coole zwart-wit prints koopt. Leuk om naar te kijken, comfortabel bij het dragen en lekker eigenwijs. Niet alleen voor stoere jongens, maar zeker ook voor hippe meisjes!

Inhoudsopgave

Sale!

Momenteel is het sale bij BZW en hebben een aantal merken mooie kortingen. Sproet en Sprout is een fijn label. Nederlands, opgericht in 2013 en met een unieke en vernieuwende collectie. Niks roze, blauw, strikjes en kant, maar stoer, zwart-wit en opgevrolijkt met leuke en grappige teksten en illustraties.

sproet-en-sprout-set

Een ander bijzonder merk is Kidooz. Naast kleding in zwart-wit verkopen zij ook zwart-wit musthaves, zoals bijvoorbeeld de Kidooz boeken. Het ‘Mijn eerste jaar’ invulboek vind ik een heel bijzonder boek. Top om te geven als kraamcadeau, maar zeker ook heel leuk om te krijgen! Je legt in het boek alle speciale momenten van de babytijd vast en zo ontstaat er een boek vol herinneringen voor later.

invulboek-kidoos

Ben nieuwsgierig wat jullie vinden van de zwart-wit trend. Leuk, of ben je meer van de traditionele blauw-roze kleding? Leuk om jullie mening te horen!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here