Back to school met Aroundkidz

Het is bijna niet te geloven, maar in het zuiden van ons land is de zomervakantie alweer bijna afgelopen. Tijd om fijn online te gaan shoppen naar de leukste back to school spulletjes!
images-6En ik heb wel wat te kopen, want mijn jongste is in de zomervakantie vier jaar geworden en gaat straks naar groep 1. Natuurlijk met coole rugtas en een fijne drinkbeker en broodtrommel. Op advies van een vriendin kwam ik terecht op de site van Aroundkidz waar ze de Frozzypack lunchtrommel verkopen. Het is een unieke lunchbox met geïntegreerde koeling in de deksel. Super handig en verkrijgbaar in diverse frisse kleurtjes. De trommel houdt de lunch lekker koel en vers en is daarom perfect om mee te nemen naar school.
Als drinkbeker koos hij de blauw/groene versie. Ook lekker stoer en de beker is 1201885bovendien 100% lekvrij. Ideaal voor schoolgaande kinderen, want door het speciale autoseal systeem lekt de beker niet.

Nu nog een coole rugtas en ik ben er klaar voor. Hopelijk mijn kleuter straks ook!

Vorig artikelZomerse sieraden
Volgend artikelBack to school met de leukste kindermode
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here