Back to school met de leukste kindermode

Een nieuw schooljaar verdient nieuwe kleding. Als je een webshop zoekt met een groot aanbod van stoere en trendy kinderkleding, kijk dan eens op de site van de Leukstekindermode. Je vindt daar diverse merken in de kleinste maatjes tot en met maat 176.
51A_1142_Mim-Pi-0046Heb je een dochter, dan is de kleding van Mim-pi misschien iets voor jou. Mim-Pi is een merk met bijzondere kleding. De spulletjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn geproduceerd op eerlijke wijze. De jonge moeders die deze kleding maken en de katoenboeren die het katoen produceren krijgen een eerlijke prijs voor hun diensten en producten.

Voor de boys vind ik Retour altijd een fijn merk. 823_rjb-32-351-jeremy--processedHippe overhemden, shirtjes en shorts en natuurlijk stoere jeans, die bovendien zeer geschikt zijn voor de wat smallere jongetjes.

Dus heb je een hippe meid of een stoere jongen (tot 14 jaar), ga dan zeker eens online shoppen bij deze leuke kinderkleding winkel!

Vorig artikelBack to school met Aroundkidz
Volgend artikelWat gaat er in de broodtrommel?
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in