Zomerse sieraden

nec272scentedicecreamconenecklacestrawberrypink1Eetbaar zijn ze niet, maar de hippe sieraden en accessoires van Tizzalicious zouden absoluut niet misstaan op een picknick! Snoepjes, ijsjes, koekjes en cakejes voor de lekkere trek, en fruit voor wie het liever gezond houdt op de picknick. Ook picknickkleed-achtige ruitjes zijn er in overvloed. Lekker vrolijk en kleurrijk, passend bij dat mooie zomerjurkje!

Winactie: Als je ons via dit formulier laat weten welk Tizzalicious product jij het liefste zou dragen tijdens een zomerse picknick, maak je kans op een Tizzalicious cadeaubon t.w.v. 10 euro.

zoombro0043strawberrybroochgingham

Lezers van Hip & Hot krijgen tot en met 31 Augustus 15% korting op hun aankoop op www.tizzalicious.nl met code HIPENHOTZOMER.

zoomear0225cherryhoopearrings

Vorig artikelOorbellen voor meisjes zonder gaatjes
Volgend artikelBack to school met Aroundkidz
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in