Stippies

Als je op de website van Stippies gaat kijken, zie je meteen dat je er mooie kleding kunt kopen. Voor zowel meisjes als dames. Al jaren was kleding maken een passie van Karin, de eigenaresse van Stippies. In 2008 heeft ze haar baan opgezegd zodat ze zich helemaal kon gaan focussen op haar eigen kledingmerk, Stippies. Een deel van de kleding maakt ze zelf en een deel wordt uitbesteed. Wat ik zelf erg leuk vind, is dat je voor zowel meisjes als dames dezelfde jurken kunt vinden. Dus vind je dochter het leuk om dezelfde jurk als mama te dragen, dan kun je twee jurken kopen bij Stippies, allebei in je eigen maat. Karin vind het belangrijk dat de kleding comfortabel en lekker zit, daarom worden de jurken gemaakt van verschillende tricot stofjes. Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar de kleding die te koop is bij Stippies? Ga dan snel een kijkje nemen.

Namens Stippies mogen we iets erg leuks weggeven, namelijk een setje van de Aquarel jurk. Dus een jurk voor moeder en dochter. Hier moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag, om kans te maken op het setje: Naast jurken kun jij bij Stippies ook nog andere kledingstukken kopen, welke zijn dat? Deze actie loopt tot 12 mei 2012.

 

 

Vorig artikelJuffrouw Sproet
Volgend artikelGeboren: Lenthe!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in