Back to work

Niet alleen de scholen zijn weer begonnen, ook zijn de meeste mensen weer met werken begonnen. Ik in ieder geval wel. Best even wennen.

Om het werken wat plezieriger te maken, selecteerde ik wat “back to work” producten die goed van pas zullen komen. Heerlijk vind ik het, om nieuwe dingen aan te schaffen terwijl ik aan een nieuw jaar begin.

back-to-work-artikelen

1. Maak van je iPhone een old scool wekker! Verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

2. Ontwerp je eigen agenda mèt je vakantiefoto’s voor de fijne herinneringen bij de HEMA. Zo leuk!

3. Deze laptophoes wil ik. Ik ben 25 augustus jarig mensen, dus als iemand nog een cadeautje zoekt, dan die graag. Perfect voor mijn nieuwe werk-laptop namelijk. Blijf ik nog een beetje in de zomerse sferen.

4. Dit Finch Desk van Gus Modern vind ik supermooi in zijn eenvoud. Voor in het nieuwe huis, ofzo. Lijkt me een fijne plek om aan te werken.

5. En dan bij het bureau zo’n hippe schoolstoel in een lekker fel kleurtje om het af te maken. Ik hou er van!

6. Zo’n heerlijke fijne schoudertas shop je dan natuurlijk bij JOOF, hèt adresje voor al je leren tassen.

7. Als de lunch op jouw werk geregeld wordt dan tref je het, want de meeste mensen moeten toch echt hun broodtrommel mee. Ik hou van salades op het werk, lekker gezond. Daarom wil ik graag een grote lunchtrommel en iets om salades in mee te nemen. Helemaal hip doe je dat tegenwoordig in een (weck)pot ofzo. Maar in een lunchbox kan natuurlijk ook gewoon.

8. Ook deze waterfles is perfect voor ‘on the go’. Zo drink je tenminste genoeg. Je kunt ‘m uiteraard ook met iets anders vullen, maar je weet het, water is gezond!

9. Ik ben voor mintgroen gegaan, maar deze roze pen is natuurlijk ook supertof. Pennen zijn onmisbaar, koop er gelijk en paar voor in je tas. Zo heb je er altijd eentje op voorraad!

10. Notitieboekjes, die kun je niet genoeg hebben. Ik heb er altijd eentje in mijn tas en er ligt er standaard een op mijn bureau. Al mijn creatieve invallen of belangrijke zaken schrijf ik direct op. Zo kan ik niks vergeten.

Wat vind jij onmisbaar voor je werk?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here