Back to work

Niet alleen de scholen zijn weer begonnen, ook zijn de meeste mensen weer met werken begonnen. Ik in ieder geval wel. Best even wennen.

Om het werken wat plezieriger te maken, selecteerde ik wat “back to work” producten die goed van pas zullen komen. Heerlijk vind ik het, om nieuwe dingen aan te schaffen terwijl ik aan een nieuw jaar begin.

back-to-work-artikelen

1. Maak van je iPhone een old scool wekker! Verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

2. Ontwerp je eigen agenda mèt je vakantiefoto’s voor de fijne herinneringen bij de HEMA. Zo leuk!

3. Deze laptophoes wil ik. Ik ben 25 augustus jarig mensen, dus als iemand nog een cadeautje zoekt, dan die graag. Perfect voor mijn nieuwe werk-laptop namelijk. Blijf ik nog een beetje in de zomerse sferen.

4. Dit Finch Desk van Gus Modern vind ik supermooi in zijn eenvoud. Voor in het nieuwe huis, ofzo. Lijkt me een fijne plek om aan te werken.

5. En dan bij het bureau zo’n hippe schoolstoel in een lekker fel kleurtje om het af te maken. Ik hou er van!

6. Zo’n heerlijke fijne schoudertas shop je dan natuurlijk bij JOOF, hèt adresje voor al je leren tassen.

7. Als de lunch op jouw werk geregeld wordt dan tref je het, want de meeste mensen moeten toch echt hun broodtrommel mee. Ik hou van salades op het werk, lekker gezond. Daarom wil ik graag een grote lunchtrommel en iets om salades in mee te nemen. Helemaal hip doe je dat tegenwoordig in een (weck)pot ofzo. Maar in een lunchbox kan natuurlijk ook gewoon.

8. Ook deze waterfles is perfect voor ‘on the go’. Zo drink je tenminste genoeg. Je kunt ‘m uiteraard ook met iets anders vullen, maar je weet het, water is gezond!

9. Ik ben voor mintgroen gegaan, maar deze roze pen is natuurlijk ook supertof. Pennen zijn onmisbaar, koop er gelijk en paar voor in je tas. Zo heb je er altijd eentje op voorraad!

10. Notitieboekjes, die kun je niet genoeg hebben. Ik heb er altijd eentje in mijn tas en er ligt er standaard een op mijn bureau. Al mijn creatieve invallen of belangrijke zaken schrijf ik direct op. Zo kan ik niks vergeten.

Wat vind jij onmisbaar voor je werk?

 

Vorig artikelZo voorkom en bestrijd je hoofdluis bij kinderen
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #32
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in