Zo voorkom en bestrijd je hoofdluis bij kinderen

ec-prevent-shampoo_4Het gaat me dit jaar niet overkomen. Een telefoontje van school, of ik Quint wil halen. Er is luizencontrole geweest en ja hoor, het is weer zo ver, hij heeft hoofdluis. En zó gek, die telefoontjes komen altijd op hele vervelende momenten. Als ik nét rustig thuis zit te werken, of juist even in de tuin ben met een kopje koffie. Als ik een rondje aan het hardlopen ben of met een wagen vol boodschappen in de supermarkt sta. Ongewenste luizen, maar ook ongewenste telefoontjes!

Gelukkig had ik dit jaar een vooruitziende blik en ben ik tijdig begonnen met een product wat luizen voorkomt. Geen chemische rommel maar ik gebruikte één van de natuurlijke producten van Eco Kid, de prevent shampoo. Ik kocht het bij Greenjump. Ik shop daar regelmatig en graag want het aanbod in groene producten is groot; meer dan 2000 eco, bio en fairtrade producten vind je in de schappen.

De prevent shampoo bevat essentiele oliën waar hoofdluizen niet van houden en ze gaan dan ook liever niet op het haar van je kindje zitten. Voor de hoofdluis ruikt de prevent shampoo niet lekker, maar voor ons gelukkig wel! De shampoo bevat alleen ingrediënten afkomstig van biologische landbouw en is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

En mocht de luizenmisère toch hebben toegeslagen, kan je je toevlucht zoeken tot een aantal andere fijne producten van Eco Kid. In het assortiment vind je een biologische luizenbestrijder, een leave-in tonic en een luizen- en netenkam.

overzicht_4_1_1_1_1

En pssst …. als je voor 3 september 2015 op Greenjump een product uit de luizenserie van Eco kid  bestelt, krijgt je met de code ‘Luisvrij’ 15% korting. En dát is natuurlijk mooi meegenomen!

Vorig artikelTuinlook voor kleurrijke types: de bohemian stijl
Volgend artikelBack to work
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in