Redenen om een telefoonhoesje aan te schaffen

TelefooncaseIk vind het soms onbegrijpelijk als ik mensen zie die nog zonder telefoonhoesje door het leven gaan. Toch bestaan ze echt. Ik zie ze in de supermarkt, ik zie ze in de stad en ik zie ze op het strand. Telefoonhoesjes beschermen niet alleen je telefoon tegen allerlei beschadigingen, er zijn nog meer redenen om een telefoonhoesje aan te schaffen. Zo duur zijn ze niet, dus waarom zou je met je telefoon onbeschermd blijven rondlopen? In deze blog geen ik redenen om een telefoonhoesje aan te schaffen.

Redenen om een telefoonhoesje aan te schaffen

Zoals gezegd is een telefoonhoesje eigenlijk wel een musthave als je een smartphone op zak hebt. En wie heeft die tegenwoordig nou niet? Volgens mij lopen er maar weinig mensen zonder, behalve misschien nog enkele boomers. Verder heeft tegenwoordig iedereen wel een iPhone, Samsung of ander merk telefoon. Voor deze merken telefoons kun je prima hoesjes kopen, zoals bijvoorbeeld dit Note 10 lite hoesje. Maar goed, waarom is zo’n hoesje nou handig?

Bescherming

Als eerste is een telefoonhoesje natuurlijk belangrijk als bescherming voor jouw telefoon. Niet alleen voor al je ‘m laat vallen, maar ook voor de momenten dat hij in je zak of je tas zit. Zeker in je tas komen er, terwijl je loopt, regelmatig sleutels of andere harde dingen tegenaan. Dat heb je niet in de gaten, maar zo komen er soms beschadigingen in het glas of aan de achterzijde. Zonde, zeker als je misschien je smartphone over 2 jaar wil doorverkopen, omdat je zelf de nieuwste versie wil hebben.

Redenen om een telefoonhoesje aan te schaffen

Handig

Een telefoonhoesje is ook handig, omdat je er meestal vakjes in hebt voor je pasjes of om bonnetjes in te bewaren. Ik neem zelf tegenwoordig steeds minder vaak mijn tas mee, maar alleen mijn telefoon. Dan heb ik meteen mijn OV-chipkaart, mijn pinpas en mijn creditcard bij me, omdat ik die in het hoesje heb gestopt. Handig!

Het ziet er mooi uit

Een andere reden om te kiezen voor een telefoonhoesje is natuurlijk, omdat het er gewoon leuk uit ziet. Er zijn tegenwoordig zulke leuke hoesjes te krijgen. Mooie kleuren, hippe patroontjes of gewoon lekker zakelijk, voor iedereen is er wel iets beschikbaar. Jongeren kiezen vaak voor meerdere cases, gewoon voor de leuk. Kunnen ze nog eens afwisselen. Ik zie mijn puber ook vaak met verschillende telefoonhoesjes rondlopen, want dan heeft ze weer ergens een nieuwe op de kop getikt.

Genoeg redenen

Je ziet het, er zijn genoeg redenen om voor een telefoonhoesje te kiezen. Het is niet alleen leuk, het is ook nog eens praktisch en het beschermt je telefoon. Voor de prijs hoef je het niet te laten trouwens, want een telefoonhoesje heb je al vanaf €9,95. Er zijn ook duurdere modellen, net wat het beste bij jouw wensen past.

hippe telefooncase

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #281
Volgend artikelBoeken voor kinderen die bang zijn als ze gaan slapen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in