Minimonkey carrier draagzak

minimonkey carrier draagzakHoewel ik fan blijf van geweven draagdoeken, vind ik de Minimonkey carrier een prima alternatief voor mensen die zo’n draagdoek maar ingewikkeld vinden. De carrier is ergonomisch, dus je kindje “bungelt” niet zoals bij de Babybörn. Ik moest wel even wennen met het aandoen. Als je een draagdoek gewend bent, is zo’n rugzak-achtig systeem met allerlei hengsels en banden ineens heel anders. Maar, het stond duidelijk op de verpakking en zo kregen we het toch voor elkaar.

Lees ook: Lily-Balou draagdoeken

Minimonkey carrier

Ik vond best goed zitten, zowel op mijn buik als rug. Aangezien ik zelf niet met een professioneel oog kijk, heb ik een draagdoekconsulent gevraagd met mij mee te kijken. Zij weet net even wat beter wat goed voor je kindje is dan ik. Zo zegt Minimonkey  bijvoorbeeld dat je je kindje ook met het gezicht naar voren kunt dragen, maar daar ben ik het niet mee eens. Dit is gewoon geen goede positie voor jonge kindjes.

Andere draagmethodes

De andere draagmethodes zijn comfortabel en ook verantwoord voor je kindje. De uitgebreide review van Cathelijne kun je hier lezen. Zo kun je weloverwogen een keuze maken voor welk soort draagzak of draagdoek je wil gaan. Er zijn namelijk heel veel opties en het is belangrijk dat je kiest wat bij jou en je gezin past. Als je er handigheid in wil krijgen om zelf met een geweven draagdoek aan de slag te gaan, dan is dat een betere optie. Weet je al van jezelf dat je dat niet gaat doen? Ga dan voor een draagzak. Wil je een Minimonkey kopen? Kijk dan in de online shop van Minimonkey.

carrier

Vorig artikelHangmat: een uniek cadeau voor Moederdag
Volgend artikelBadpakken & zwembroeken tijd!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in