Baku Australia bikini’s

Wij hebben onze eerste vakantie alweer geboekt en hoewel we nog 2 maandjes geduld moeten hebben verheug ik me er nu al op! Lekker even een weekje naar de zon, bikini’s aan en genieten. Voor de kids heb ik net nieuwe badpakken en zwembroeken ingeslagen, maar zelf kan ik nog wel een bikini gebruiken. Ik werd dan ook heel blij toen ik de nieuwe collectie van Baku Australia zag, te koop bij oa de Bijenkorf in Nederland. Zie ook de website voor Nederlandse verkooppunten.

Vorig artikelFeelsgood4kids
Volgend artikelZoet & Zo Challenge
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in