Zouf sieraden

Bij Zouf kun je terecht voor sieraden die je geheel zelf kunt samenstellen. En dat is leuk! Want jemig, wat een uitgebreid assortiment hebben ze. Je wordt er hebberig van, al die hippe kralen. Ik heb het natuurlijk zelf even uitgeprobeerd, maar de site werkt superhandig. Je kiest het soort ketting of armband dat je wilt en gaat aan de slag. Kraaltje uitkiezen, slepen naar het koordje en weer een kraaltje uitkiezen. Echt geheel naar je eigen smaak en invulling dus! Ik koos voor een Braziliaans geluksarmbandje, dat vond ik zo bijzonder en mooi. En in het echt viel zelfs nog beter in de smaak dan op de website. Die dingen worden volgens mij hartstikke hip deze zomer! Alvast bestellen dus, dan hoor je er straks helemaal bij. Ook de kinderarmbandjes zijn leuk. Voor mijn dochter maakte ik er eentje met kraaltjes in de vorm van diertjes. Zo lief! Zouf is een toppertje door de enorme keus aan kralen, de subliem werkende website en het leuke concept van het zelf rijgen. Onthouden dus!

Wil je het zelf eens proberen? Dan heb je geluk, want vanaf vandaag kun je bij Zouf de komende 2 weken een sieraad bestellen met 10% korting. Vul bij het afrekenen de kortingscode HH0210 in en dan wordt de korting automatisch verwerkt. Wacht niet te lang, want de code is maar geldig tot en met 23 februari 2010.

Vorig artikelMilk Bands
Volgend artikelKoele Kikker
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Helemaal het einde dit!!! als cadeau (zelfs als je niet naar de verjaardag kan!) maar ook voor mezelf.
    ik maak er een met zeven vlinders en een groot hart.
    echt te gek dit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in