Beadle

“Een voet over de drempel en je waant je in een snoepwinkel” is de tekst die je als eerste leest als je een bezoekje brengt aan de website van Beadle. En ze hebben gelijk. Jemig wat hebben ze daar veel! Je kijkt echt je ogen uit. Ik word er zelfs hebberig van. Zoveel leuke hangers, kralen en sieraden dat je er rustig een paar uur kunt doorbrengen. In de winkel kun je een zeer uitgebreide collectie bijzondere sieraden vinden uit eigen atelier en daarnaast een indrukwekkend assortiment verschillende soorten mooie kralen waarmee je thuis of meteen ter plekke je eigen sieraad kunt maken. Daarnaast verkoopt Beadle diverse leuke gifts. Ik spotte al een paar heel originele hangers waarvan ik er zelfs eentje mag weggeven! Wat een feest. Beadle heeft naast een webshop ook een stenen winkel in Middelburg. Zij geven daarnaast workshop sieraden of spaarvarkentjes maken en dat lijkt me heel leuk!

Namens Beadle mag ik een “geluksketting” weggeven. Dit is een bolletjesketting met een gelukskoekje en swarovski kraal er aan, verpakt in een gezellig doosje. Heel leuk voor jezelf, maar ook origineel om iemand cadeau te doen die wel wat geluk kan gebruiken… Wat moet je doen om kans te maken? Even de website van Beadle bezoeken en daar kijken wat jij het meest originele artikel vindt. Dat geef je dan vervolgens door via dit formulier en uit de inzendingen wordt 1 winnaar geloot. Deze actie duurt tot 1 november 2010.

Vorig artikelEcowasbal
Volgend artikelSlings and Things
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in