Appeltjesrood

Dat in haken een hoop tijd gaat zitten, dat weten we allemaal wel. Dat je er ontzettend leuke dingen van kunt maken, weet wellicht nog niet iedereen. Maar 1 blik in de webshop van Appeltjesrood en je bent verkocht. De leukste knuffeltjes en Zpagetti-tassen vind je er. En niet duur! Echt niet duur, als je bedenkt hoeveel tijd het kost om zo’n leuk diertje te haken. Wat een plezier kan je kindje er van hebben. Dat wordt zo de favoriete knuffel. Je kunt het bovendien prima als cadeautje geven wanneer iemand net bevallen is. Een schattig, handgemaakt diertje doet het altijd goed bij zo’n emotionele newborn mama!

Namens Appeltjesrood mag Hip & Hot een lief olifanten-knuffeltje weggeven. Je ziet hoe schattig dit olifantje is op de foto. En uniek, trouwens, er is er maar eentje van. Laat dan weten via dit formulier waarom jij nou juist dit knuffeltje zou willen winnen. Wil je liever een ander knuffeltje? Zoals die grappig eend bijvoorbeeld? Dan heb je geluk, want we mogen tevens een korting van maarliefst 20% aanbieden! Je gebruikt hiervoor de code hipenhot. Deze code is geldig van 7 augustus tot 7 september. Dan loopt ook meteen de winactie af trouwens.

Vorig artikelThe funkiest clothing store
Volgend artikelDottig
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in