BCN Kids Design: hippe hoezen en zonnekappen

hoes maxicosiVaak zijn de hoezen en zonnekappen van de bestaande kinderwagens, autostoeltjes of waskussens net niet wat je zou willen. Foute kleur, geen leuk patroon, verkeerde stof. BCN Kids Design besloot hier iets mee te doen. Dit, van origine Spaanse bedrijf, ontwerpt en produceert hoezen een zonnekappen voor verschillende kinderwagens, wipstoeljes, autostoeltjes en waskussenhoezen. Er zijn allerlei leuke patronen en kleuren beschikbaar. Ik kreeg een zonnekap voor de maxicosi opgestuurd in grijs met leuke sterren. Mooie kwaliteit en past precies! Nu de zon nog…. dan kan ik ‘m ook gaan gebruiken. In elk geval helemaal leuk om eens iets anders te hebben dan dat saaie zwarte standaard ding. De hoezen lijken me ook handig. Ze geven je autostoel net een andere look en je kunt ze bovendien gemakkelijk wassen. Altijd handig als je baby net een ontplofte luier had in de maxicosi bijvoorbeeld. De voetenzakken zijn heerlijk warm voor je kleintje, helaas nodig in Nederland, waar de winter een eeuwigheid lijkt te duren.

hoes buggaboo

Namens BCN Kids Design mogen wij een maxicosi hoes naar keuze weggeven! Daar moet je uiteraard wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten waar in Spanje alles van BCN Kids Design ontworpen en geproduceerd wordt. Wie weet mag jij dan straks wel zo’n mooie hoes uitkiezen.

Wil je al meteen bestellen? Dan kan dat de hele maand april 2013 met 10% korting! Gebruik hiervoor de kortingscode HIPHOTABR13.

zonnekap maxicosi

Vorig artikelDe lente komt en de kids hebben kleding nodig!
Volgend artikelKoninklijke pannenkoeken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in