Ecowasbal

De ecowasbal is natuurlijk niet meer echt vernieuwend. Ik had ‘m al een poosje in de smiezen voor een stukje op Hip & Hot, groen en eco is immers wel hip en dè toekomst. Maar een poosje geleden schreef iedereen er over, zodat ik besloot te wachten met mijn review. Ik heb namelijk al een tijdje een ecowasbal in het gebruik. Er zijn 2 grote voordelen, die ik zelf heb ervaren: je bespaart 80% van je wasmiddel en je bent goed voor het milieu. En dat is belangrijk, want veel Hip & Hot lezers zetten kindjes op de wereld, en we willen natuurlijk wel graag dat deze wereld dan nog een lange poos mee gaat. Ik was best sceptisch in het begin, twijfelde of de ecowasbal daadwerkelijk schoon zou wassen. Maar dat doet ie! En als je nog een klein beetje wasmiddel gebruikt, ruikt je was toch nog lekker. Met mijn allergische dochter is het bovendien prettig dat de ecowasbal anti-allergeen is. De bal, gevuld met kleine keramische balletjes, zorgt er samen met het weinige wasmiddel voor dat het vuil losweekt van de vezels. Minstens zo effectief als gewoon wasmiddel en goed voor kindjes die reageren op wasmiddel. Wat mij betreft gaan al mijn Hip & Hot lezers aan de ecowasbal hoor! Je koopt ‘m via www.ecowasbal.nl, en voor het geld hoef je het echt niet te laten. De bal kost namelijk 25 euro en daar kun je 1000 wasbeurten mee doen (oftewel, 4 jaar wassen). Datzelfde bedrag bespaar je dus met gemak op je wasmiddel. In feite is die ecowasbal dus gewoon gratis!

Twijfel jij nog, en wil je ‘m een keertje uittesten? Dan moet je meedoen met deze winactie. Laat ons via dit formulier weten hoeveel ml wasmiddel je nog moet toevoegen aan je was bij gebruik van de ecowasbal en maak kans op 1 gratis ecowasbal waarmee je 4 jaar lang kunt wassen! Deze actie loopt tot 30 oktober 2010.

Vorig artikelStoerinstyle nachtlampjes
Volgend artikelBeadle
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in