Beau Jangles

KK041Stel, je bent nog op zoek naar een leuk cadeautje voor in de zak of onder de boom. En je komt maar niet op een idee. Dan kun je natuurlijk gaan shoppen in de stad, zoals ik vandaag deed. Ik werd alleen knettergek, wat een drukte! En dus kom ik dan toch weer terecht op het online shoppen, zonder gedoe. Een van de sites waar je goed terecht kunt voor nog wat sinterklaas of kerstcadeautjes voor de vrouwen is Beau Jangles. Hier vind je sieraden en alles wat daarbij hoort. Ook hippe spulletjes van Lisbeth Dahl! Die paraplu, super! En ook heel erg nodig deze tijd van het jaar. Zelf ben ik helemaal weg van het sieradenboompje. Zo leuk om neer te zetten met je sieraden er omheen. Eigenlijk een sieraad op zich.

UM00007

Beau Jangles stelt zo’n stijlvol sieradenpaspopje beschikbaar voor de winactie. Dus je kunt met een gerust hard wat leuke sieraden voor jezelf uitkiezen voor de kerst of sinterklaas, en wie weet win je dan dit paspopje wel om ze op te hangen! En anders kun je die altijd later zelf nog aanschaffen. Wat je hiervoor moet doen is de volgende vraag beantwoorden: wie ontwerpen en maken de sieraden van Beau Jangles? Laat het weten via dit formulier en wie weet mag jij dit leuke sieradenpaspopje wel in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 22 december 2009.

Thumb067

Vorig artikelTrendy iPhone hoesjes
Volgend artikelLalali
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in