Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Disney on ice belle en het beestHet lijkt misschien nog ver weg, maar de kruidnoten liggen al in de winkel, over een kleine maand komt sinterklaas weer in het land en dan komen we langzaamaan weer in de wintersfeer. Bij die wintersfeer denken we vanzelf aan sneeuw en ijs. Of we dat gaan krijgen dit jaar moeten we afwachten, maar de winterse sfeer kunnen we in ieder geval ervaren tijdens… Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival!

Disney on Ice 2019

Sinds een aantal jaar gaan wij met de kinderen naar Disney On Ice. Dat is ieder jaar weer een waar spektakel en dik genieten. Het is zo leuk om je te vergapen aan de prachtige kostuums en decors. Ieder jaar zijn de uitgebeelde verhalen van Disney weer anders, maar altijd is het prachtig. De bijbehorende muziek en liedjes zijn natuurlijk herkenbaar voor alle kinderen en de winterse sfeer maakt het af.

Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren en Disney Prinsessen in een winters wonderland!

disney on ice 2019

Praktische informatie

Van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht.
Tickets voor Rotterdam: vanaf € 16,50, Family Packs vanaf € 71,00
Tickets voor Utrecht: vanaf € 18,50, Family Packs vanaf € 80,00

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

ariel disney on ice

Doe mee en win!

In samenwerking met DisneyOnIce mag ik 4 tickets weggeven! ⭐  Ga, net als ik, mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival! ⭐ Doe mee en maak kans op 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht. Je kunt deze tickets winnen door een reactie achter te laten op onze facebookpagina. De laatste reactie wint de kaarten, maar alleen wij weten wanneer de actie stopt! Spannend he? Deze winactie is inmiddels afgelopen…

Elsa 2 disney on ice

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #248
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #249
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. wat een geweldig gebaar, verras mijn kleindochters maar met dat prachtige exemplaar, ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in