Lalali

omslag ikzagtweeberenZo af en toe laat ik hier ook eens een hippe outletshop voorbij komen. Gewoon omdat ik weet dat er ook mensen meelezen die wat minder te besteden hebben. Bovendien is het een dure tijd. En dan kunnen wij leuke spulletjes voor een zacht prijsje wel waarderen! Lalali is zo’n shop waar je vast kunt slagen voor mooie kleertjes voor weinig geld. Ze verkopen er hippe merken, maar wel de outletcollecties. Wat natuurlijk helemaal geen punt is, want veel merken ontwerpen tegenwoordig tijdloze kleding. Overigens valt er nog meer te halen dan alleen kleertjes. Je kunt er namelijk ook shoppen voor andere kleurrijke kinderspulletjes. Superleuk zijn bijvoorbeeld de warmwaterkruikjes van Apple Pie. Of de slaapzakjes, slabbers en geweldig leuke knuffel-vliegtuigen van Bubble Bunt. Of het boek: Ik zag 2 beren… super! Nou ja, ik kan eigenlijk wel weer bezig blijven met al dat leuks op Lalali.be. Het wordt tijd dat je zelf even gaat kijken!

vliegtuig1

En wat kun je vandaag voor moois winnen? Nou, iets heel leuks. Lalali stelt namelijk zo’n leuk warmwaterkruikje of een toilettasje winnen van Apple Pie. Dus dit ook een heel leuke winactie voor de mama’s die geen baby’s meer hebben. Laat via dit formulier weten wat de naam is achter de producten van Apple Pie, wat jij het leukste product op de website van Lalali vindt en geef meteen ook even door of je het toilettasje of het warmwaterkruikje wilt winnen. Deze actie loopt tot 23 december 2009.

WFBlume1-700KB

Vorig artikelBeau Jangles
Volgend artikelViJa Kinderdingen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

 1. Hallo !
  Een van de leukste artikelen op de site vind ik wel het popje GIRLY.
  Ik zou graag willen meedingen naar het toilettasje.
  ‘Cross my fing’rs !!

  Liefs,
  Angela uit Harlingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in