Biowolk

Ik trof Olga op de Kleine Fabriek, een beurs in Amsterdam die ik voor Hip & Hot bezocht. Olga staat voor respect voor de natuur. Zij gelooft dat mode en verantwoordelijkheid voor het milieu hand in hand kunnen gaan en ontwikkelde een lijn jumpsuits, rompers, t-shirts en jurkjes onder haar eigen label “Biowolk“. Vrolijke, kleurige designs, GOTS gecertificeerd en uitsluitend gebruik gemaakt van milieuvriendelijke inkt. Daar houden we van, want als mama’s houden we de wereld van onze kinderen graag leefbaar. De kleding zit comfortabel, blijft mooi in de was en valt door de felle kleuren goed op. Op dit moment zijn er 4 designs, waarvan voor mij de versie met de zon en maan mij het meest aanspreekt. Ook Biowolk voor je kindjes aanschaffen? Dat kan via de website.

Namens Biowolk mag ik een shoptegoed van €25, 00 beschikbaar stellen voor de winactie. Laat ons via dit formulier weten wat “wolk” in het Russisch betekent en wie weet kun jij straks wat moois uitzoeken! Deze actie loopt tot 15 oktober 2012.

Gelijk al bestellen? Met de code hipenhot ontvang je 15% korting. (geldig tot 30 september 2012)

Vorig artikelHoedjes voor Prinsjesdag
Volgend artikelGraphico
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in