Trendy iPhone hoesjes

Afbeelding 1Tegenwoordig ben je eigenlijk niet meer hip als je geen iPhone hebt. Zo’n ding is gewoon een must-have, al die leuke programmaatjes. Ik gebruik ‘m volop. Helaas in het begin zonder hoesje, waardoor ik al wat krasjes verzameld heb. Intussen heb ik een leren tasje, best mooi en praktisch, maar niet echt hip. Gelukkig kreeg ik van de week een hip hoesje van Studio 117. Die heb ik meteen in gebruik genomen en nu maak ik dus de blits met mijn iPhone hoesje. Ik ben er superblij mee! Op de site zag ik al allerlei verschillende stofjes, kleuren en motiefjes. Moeilijk kiezen! Ik ben dus blij dat ik gewoon verrast werd met een mooie lichtgroene met bloemen. Overigens is er meer te koop voor gadgetfreaks: laptophoezen, iPodhoesje, cameratasjes. Voor ieder wat wils. Ook een goed idee dus voor in de zak of onder de kerstboom…

Afbeelding 12

Wil jij zo’n leuk iPhonehoesje winnen? Dat kan! Studio 117 stelt er eentje beschikbaar voor de winactie. Laat via dit formulier weten welke jij graag zou willen hebben en wie weet ben jij de gelukkige die straks net als ik met zo’n hip hoesje mag rondlopen. Deze actie duurt tot 21 december 2009.

Afbeelding 7

Vorig artikelCzarque
Volgend artikelBeau Jangles
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in