Paashaasspel

Ieder jaar wordt er in onze binnentuin voor alle kindjes een uurtje paaseieren zoeken georganiseerd. Dat is altijd heel gezellig, maar het jammere is dat er goeie zoekers zijn die heel veel eitjes vinden. Nu hebben we ingesteld dat we na afloop alle chocolade-eieren verdelen, zodat iedereen evenveel heeft. Maar het blijft een overdosis aan chocola. Bij Homemade Happiness hebben ze hier iets heel slims op bedacht. Een paashaasspel met papieren eitjes! Zo kun je toch traditioneel paaseieren zoeken, compleet met paashaasoren. In plaats van 10 chocolade-eieren koop je voor ieder kind 1 wat mooier en groter ei. Degene met de meeste papieren eitjes mag als eerste kiezen en zo door tot alle kinderen een paasei hebben. Lijkt mij ideaal!

Het paashaasspel komt zo je mailbox binnen wanneer je het voor 3 euro online bestelt. Kun je het nog prima gebruiken deze paasdagen. Veel zoekplezier!

Vorig artikelPUCK Unlimited
Volgend artikelGeel vogeltje
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in