Kijkkoffertjes

Dat is nog eens een grappig winkeltje! Dat winkeltje waar ze die leuke kijkkoffertjes verkopen. Dat vonden ze vast zelf ook, want het winkeltje draagt de naam “Grappig winkeltje“. Die kijkkoffertjes zijn erg origineel. Heel geschikt om een kinderkamer mee op te leuken. Dat 3 dimensonale vinden kinderen vaak geweldig, ze kunnen uren in de kijkkoffertjes kijken, alsof het kleine poppenhuisjes zijn. Eigenlijk is het een variant op de kijkdoos van vroeger. Hoe dan ook, het is een mooi cadeau voor ieder kind. En te koop bij het Grappig Winkeltje.


Namens Grappig Winkeltje mag ik een lentekoffertje beschikbaar stellen voor de winactie. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten welke producten het Grappig Winkeltje nog meer verkoopt. Deze actie loopt tot 24 mei 2011.

Vorig artikelVogelhuisje voor de paasboom
Volgend artikelBed & Breakfast Binneninn
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in