Bella Wish voor het goede doel

Nu de decembermaand volop in gang is staat iedereen wat meer stil bij de mensen die het een stuk minder dan wij hebben. Een mooie gedachte.
In het kader hiervan kwam ik in de webshop terecht van Bella Kralen. Je vindt daar niet alleen mooie sieraden, maar je wordt ook geraakt door het verhaal over een kindergevangenis in Kampala, Uganda.
Bella Kralen heeft zich het leed aangetrokken van de kinderen die vaak onterecht in deze gevangenis terecht komen en die daar onder schrijdende omstandigheden leven. Zij zet zich via Foodstep voor deze kindjes in en daar is natuurlijk geld voor nodig. In de webshop kan je Bella Wish armbandjes kopen. Ze kosten maar 3 Euro per stuk en het mooie is dat de hele opbrengst bestemd is voor het project. De armbandjes zijn er in diverse kleuren en ze zijn voorzien van een ‘ wish-bedeltje’ wat natuurlijk symbool staat voor wat we allemaal wensen. Een beter leven voor deze kinderen uit de kindergevangenis in Uganda.
Je koopt de armbandjes hier.

Vorig artikelZweedse uilenaccessoires
Volgend artikelFlavourites Notitieblok
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in