Dit zijn de meest trendy kattenspeeltjes

Chippy actieBen jij op zoek naar het leukste speelgoed voor katten? Het vinden van leuk speelgoed is vaak lastiger dan kattenvoer kopen. Je hebt vaak een goed beeld van wat je kat wel of niet lust. Het is echter moeilijker om te bepalen waar je kat graag mee speelt. Wil je eens een aantal kattenspeeltjes uitproberen? Dan noemen we hieronder de meest trendy kattenspeeltjes. Zo krijg jij een goed beeld van de verschillende kattenspeeltjes waaruit je kunt kiezen.

De kattenhengel met balletje

De kattenhengel met een zacht balletje aan het uiteinde is uiteraard niets nieuws. Toch is dit speelgoed ook vandaag de dag nog zeer populair onder kattenliefhebbers. Vanwege het jachtinstinct van de kat zal het niet lang duren voordat de kat op het balletje afduikt. Het is ook leuk dat je zelf mee kunt spelen met de kat. Jij bent namelijk degene die de hengel vast heeft en zodoende bepaalt waar het balletje heen gaat. De meeste katten zullen alleen nog aandacht hebben voor het balletje als je de kattenhengel uit de kast haalt. Mocht je dit kattenspeelgoed nog niet in huis hebben, dan is het verstandig om alsnog een kattenhengel aan te schaffen. Dit is namelijk een speeltje dat onmisbaar is voor de echte kattenliefhebber. Met een kattenhengel in je hand kun jij je lang met je kat vermaken.

Drijvende speeltjes voor de kat

Drijvende speeltjes voor de kat, bestaan die ook al? Jazeker en menig kattenliefhebber met een aquarium weet al hoe geweldig katten dit zullen vinden. Veel katten hebben namelijk de neiging om naar het aquarium van hun baasje te staren. Ze zouden niets liever doen dan een visje uit het water vissen. Vandaar dat iemand op het idee is gekomen om ook drijvende kattenspeeltjes te maken. Het kan leuk zijn om zelf eens uit te proberen hoe jouw kat op deze speeltjes reageert.

Een klimmuur

Katten vinden het prettig als ze kunnen klauteren. Het is daarom helemaal geen verkeerd idee om een klimmuur voor je kat aan te schaffen of te maken. Je kunt verschillende soorten planken aan de muur bevestigen waar je kat op kan klimmen. Er zijn ook complete systemen inclusief krabpaal te koop die je voor de kat kunt halen. Als je een klimmuur voor de kat in huis plaatst, dan zal je kat hier vast en zeker veel te vinden zijn. Het is dus zeker geen verkeerd idee om dit aan je kat cadeau te doen. 

Tip: Check ook deze handige gadget, een zelfreinigende kattenbak!

Chippy oog

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #354
Volgend artikelAlles om je keuken en eetkamer te pimpen deze winter
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in