Weekplanner

maandenIk heb al wat verschillende weekplanners hier besproken. Niet elke vorm is voor iedereen even handig, dus als er iets nieuws op de markt komt probeer ik dat graag uit. Zo ontving ik van de week het nieuwste product van Sis & Sis: de weekplanner. Dit is een planner van 48 x 60 cm van papier. Voordeel van deze papieren versie, is dat je vooruit kunt plannen. Er zit een handig ophangsysteem bij, zodat je het als blikvanger op de wand kunt hangen. Wij hebben beneden in ons huis een soort kantoor voor de bedrijfjes van mijn man en mij, daar vonden we een perfect plekje. Twee gaatjes in de muur boren en hup, hij hangt! Je kunt op elk gewenst moment beginnen, want er zitten losse stickertjes bij met de maanden van het jaar. Die kun je er zelf boven plakken. Wij hebben de stickertjes in een insteekhoes gedaan en achter de planner gehangen. Door het ringbandsysteem kun je ook heel handig uitnodigingen perforeren en tijdelijk aan de planner bevestigen. Met pen schrijf je op de grote vakken wat je wanneer moet doen. Wij hebben er voor gekozen om 3 gekleurde pennen te gebruiken: een blauwe voor mij, een zwarte voor mijn man en een paarse voor de afspraken van mijn dochter. De week is in ochtend, middag en avondvakken verdeeld, zodat je een heel helder overzicht hebt. We schrijven er zelfs op wat we elke avond gaan eten, zodat we daar de boodschappen op kunnen afstemmen in het weekend. Hoezo gestructureerd?

Weekkalender

Lijkt dit jou de ideale gezinsplanner? Past dit helemaal bij jullie? Dan is dit het juiste moment om ‘m aan te schaffen. Tot eind 2009 krijg je namelijk 10% korting op deze hippe en handige weekplanner met de kortingscode 11hipenhot09 èn je krijgt voor een heel jaar de weekstickers gratis!

plankal

Vorig artikelTurtle Turtle
Volgend artikelLoopfietsdiscounter
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

3 REACTIES

  1. IS DE WEEKPLANNER VAN SIS EN SIS NOG VERKRIJGBAAR?
    WETEN JULLIE ANDERS EEN ALTERNATIEF?

    VR. GR.

    John van Nijnanten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in