Beloningskaarten

beloningskaart uiltjesWel of niet belonen. De meningen zijn er over verdeeld. Ook mijn mening. Belonen maakt afhankelijk, maar als leerkracht in het Speciaal Basisonderwijs weet ik: het werkt wel. Het hangt ook van het kind af. Mijn oudste dochter vindt het gewoon prettig om kruisjes te kunnen zetten. Of stickers te plakken. Het lijkt haar houvast te geven. Ze bedenkt haar beloningssystemen zelf. Prima! Ze tekent hele kruisjes-schema’s. Zelfs voor haar mama. Zodat ik kan leren mijn schoenen netjes in de daarvoor bestemde bak te leggen….

Een beloningssysteem wordt extra leuk, als het er aantrekkelijk uit ziet. Bij Allemaal Stickers Enzo hebben ze 3 leuke beloningskaarten met grappige stickers. Leuk om als voorraadje aan te schaffen, zodat je er af en toe eentje kan ophangen. Beloningssystemen werken vaak pas vanaf het 4e jaar, daarvoor vinden kinderen het wel leuk om stickertjes te plakken, maar verwacht geen wonderen. Je bestelt de beloningskaarten hier.

beloningeskaart jungle

Vorig artikelVriendschapsboekje nieuwe stijl
Volgend artikelValentijns DIY
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in