Vriendschapsboekje nieuwe stijl

vriendschapskaartVriendschapsboekjes. Ik heb van vroeger een poëzie-album. Vriendschapsboekjes kwamen pas later. Mijn dochter heeft er wel eentje. En zò jammer, de zus van een jongetje uit haar klas tekende op alle foto’s van haar vriendinnen snorren. Het boekje is nu eigenlijk verpest. Ik hoorde ook eens verhalen van iemand die het vriendenboekje kwijt raakte. Kinderen kunnen daar hele verdrietig over zijn.

Ik vind het idee van Wendy de Boer dan ook briljant. Zij bedacht de vriendschapskaart. Een soort vriendschapsboekje, maar dan anders. Aan de voorzijde vragen, die kinderen kunnen invullen. Aan de achterzijde ruimte voor het kind om zelf wat leuks in te vullen. Een gedichtje, een mooie tekening, stickers of poëzie-plaatjes.

vrienschapskaart vriendenboekje

De kaarten delen kinderen uit op school. Raakt er iets kwijt, of is er een kind dat de kaart verpest, dan is er niets aan de hand. Niet je hele boekje verpest. Alleen die ene kaart. Je geeft een nieuwe en klaar ben je. Alle kaarten kun je bij elkaar bewaren in een mooie doos of een mapje. Of in laten binden. En je kunt ook steeds nieuwe kaarten toevoegen. Als je kind nieuwe vriendjes of vriendinnetjes krijgt, kunnen ze die ook weer een kaart geven.

Wil jij deze kaarten bestellen? Ze zijn momenteel in de aanbieding via Uniekepostkaarten.nl, 15 stuks voor slechts €7,50!

vriendschapskaarten set

Vorig artikelGeef je relatie een boost met Pepper4love
Volgend artikelBeloningskaarten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in