Zelfpluktuin

Zelfpluktuin frambozenplukkenbetuwe1Een zelfpluktuin is ontzettend leuk om te bezoeken met kinderen. Er zijn er diverse in Nederland. Of je nou appels wil plukken in het najaar of frambozen, bramen en aardbeien in de zomer, het kan allemaal. Op veel fruitbedrijven zijn bovendien leuke activiteiten te doen in het seizoen. Daarvoor kun je op de website kijken, er staat vaak een agenda online met leuke dingen die in het weeknend worden georganiseerd in de zelfpluktuin.

Lees ook: Waar kun je in het najaar appels plukken?

Zelfpluktuin Fruitbedrijf de Hoenderik

Van het voorjaar tot het najaar zijn er bij zelfpluktuin en Fruitbedrijf de Hoenderik in Tricht allerlei activiteiten. Zo kun je er in juni en juli je eigen aardbeien en frambozen en in september je eigen appels en peren plukken. Op de landelijke appelplukdag in september en de Betuwse Kersendag in juli worden er diverse activiteiten georganiseerd. In de zomer bestel je op een mooie dag een picknickmand en ga je met je geliefde of je gezin lekker picknicken in de boomgaard. Je kunt workshops wijn, bier en appelsap maken volgen en je kunt er zelfs blijven slapen in de bed & breakfast. De buitenlucht is gezond, het ontbijt is heerlijk, de kinderen vinden het super en de omgeving is prachtig. Klinkt als een ideaal uitje, niet waar, die zelfpluktuin? Kijk voor meer informatie op de website van Fruitbedrijf de Hoenderik.

De Kastanjeboom frambozen

 

Vorig artikelBadeend-radio
Volgend artikelMarqt
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in