Ben jij modern en in control?

boodschappen online doen achter laptopMoeder zijn, is multi-tasken. Jij bent manager van jouw gezin en voor veel zaken verantwoordelijk. Zo ook voor de boodschappen. Het is niet altijd even leuk om te doen, maar het hoort er nu eenmaal bij, net zoals de was en de strijk tot een van je taken behoren.

Gelukkig kun je nu eenvoudig je boodschappen online bestellen. Door jouw boodschappen online te bestellen, houd je zicht op je uitgaven én profiteer je optimaal van bonusartikelen. Daarnaast zorg je eenvoudig voor een goed gevulde voorraadkast.

Ga jij met de tijd mee?

Online shoppen is van deze tijd. Het is niet meer weg te denken uit het leven van een moeder. Waarschijnlijk koop je vaker via internet, zoals bijvoorbeeld kinderkleding. Slim! Nu is de tijd aangebroken om dat ook te doen voor je boodschappen. Laat een ander voor je sjouwen en houd tijd over voor quality time met je gezin.

Steeds meer moderne moeders zijn in-controle en kiezen voor online boodschappen doen bij Albert Heijn. Probeer het ook eens, want wees nou eerlijk; hoe fijn is het als die deurbel gaat en al je boodschappen netjes in de keuken worden afgeleverd? Daar word je toch blij van?

Ben jij zo’n moderne, slimme moeder? Bestel dan ook je boodschappen online

screativeref-1100l20178

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #10
Volgend artikelAtelier Kiddies voor quirky kids stuff
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in