Echobon

Toen was ik ineens alweer 30 weken zwanger. Het leuke is, op deze termijn heeft zo’n kindje al echt wat spekkies en kun je een heus gezichtje ontwaren bij de pretecho. Wij gingen rond 28 weken voor het eerst naar Echopraktijk Drechtsteden. Een kijkje nemen in de buik. Het was super! Ik vond het in 2d al heel leuk om te zien hoe dit kindje de hik had, voortdurend aan het gapen was en slokjes vruchtwater nam. En toen kwam het 3d gedeelte. Even inzoemen op het koppie. En dan zie je dus gewoon een heel echt babyhoofdje. Je realiseert je: dit kindje zit in mijn buik! Het heeft een neusje, lipjes een tongetje (we zagen het heen en weer gaan) en 2 prachtige kleine oortjes. Eenmaal terug thuis wilden we de bewegende beelden direct aan onze dochter laten zien, zodat het ook voor haar wat echter werd. Helaas gaf de dvd een foutmelding, dus dat plan ging niet door. Natuurlijk namen we even contact op met de echopraktijk, en we mochten meteen een afspraak maken voor een nieuwe echo. Zodat we toch voor later de 3d beelden zouden hebben. Deze afspraak was afgelopen maandag. Wat een luxe om nog eens in die buik te gluren! Dit keer werd er vooral gesabbeld aan de placenta. Was hij of zij alvast wat borstvoedingstechnieken aan het uitproberen soms? Ook zagen we alweer verschil met 2 weken geleden, toch wat bollere wangetje bijvoorbeeld. Dit keer deed de dvd het wel bij thuiskomst, kijk maar naar de beelden hier onder! Is het geen schatje?

[flashvideo file=video/echobon.flv /]

Ik kan het iedereen aanraden, zo’n 3d echo. Het is zo leuk om je ongeboren kindje op deze termijn te zien, je al een beetje te kunnen voorstellen hoe hij of zij er uit zal komen te zien. En daarom vind ik de  Nationale Echobon ook zo’n leuk cadeau. Eigenlijk zou iedere zwangere dat moeten krijgen! Je geeft al een echobon cadeau vanaf 15 euro, en ik weet zeker dat je daar de mama en papa to be heel blij mee maakt. Natuurlijk kun je ook een Nationale Echobon winnen op Hip & Hot. We verloten 6 prijzen, te weten: 1 bon van 50 euro, 2 van 25 euro en 3 van 15 euro! Laat hiervoor weten via dit formulier wie jij er graag mee zou willen verrassen en waarom. Uit de leukste inzendingen worden de winnaars gekozen! Deze actie loopt tot 5 april 2010.

Vorig artikelMelz-Jewelry
Volgend artikelTrouwkaarten van Pimpelmees
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in