Bespaar met de EnergieAssistent

kinderen energieassistentDuurzaam en zuinig leven is dè nieuwste woontrend. We willen allemaal een bijdrage leveren aan het milieu, maar het moet niet al teveel moeite kosten. Daarnaast is het fijn om te besparen. Want alles wat je niet hoeft uit te geven aan energie, kun je gebruiken om andere leuke dingen te doen.

Daarom proberen wij sinds een aantal maanden bij te houden hoe ons energieverbruik is. Ik kan je vertellen, eenmaal bezig met zo’n slimme thermostaat, dan krijg je echt inzicht in je verbruik. Het werkt bijna verslavend. Plots ga ik er op letten dat ik lichten uit doe die onnodig aan staan. Toen Maik het tegen me zei dacht ik: zeur niet zo! Maar nu zie ik wat het echt doet! Soms is het maar een paar eurocent, maar over een hele week maakt het verschil. Kunnen we zomaar eens per maand buiten de deur gaan ontbijten van het geld dat we op de energie bespaarden, bijvoorbeeld.

De E.ON EnergieAssistent geeft niet alleen informatie, maar ook advies over je energieverbruik. De EnergieAssistent werkt met een app, die je eenvoudig op je smartphone en tablet installeert. Op de slimme thermostaat en ook via de app kunt je programma’s instellen voor de verwarming, zodat het comfortabel warm is zodra je thuis komt. En zo zorgt je er meteen voor dat je huis niet onnodig verwarmd wordt. Dat is duurzaam en handig!

vader kind energieassistent

Met de EnergieAssistent test je jezelf op duurzaamheid en slim omgaan met energie. Bestuur je verwarming op afstand, krijg een melding wanneer de tv op stand-by staat, leer hoeveel het scheelt als je de verlichting niet meer onnodig laat branden en zie direct hoeveel energie die laptop eigenlijk per week verbruikt. Ontdek hoe veel energie je in huis kunt besparen en daag jezelf een week of maand lang uit zo duurzaam mogelijk te wonen.

Doe jij ook mee met deze uitdaging? Er zijn nu 2 aanbiedingen, eentje met een looptijd van 1 jaar, waarbij je abonnementskosten betaalt en eentje met een looptijd van 3 jaar, waarbij je geen extra kosten hebt. Kijk hier voor meer informatie.

pakket energieassistent

Banner-gesponsord-product

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in